Jobcentrene i Ringsted og Slagelse følger trop og udvider fleksmatch-området i Region Sjælland

Først valgte Jobcenter Sorø at få et afsnit på FleksMatch, og nu har både Ringsted og Slagelse også fået deres eget afsnit på formidlingsportalen. Over de seneste par måneder har ca. 80 nye fleksjobkandidater således oprettet en profil og flere er allerede kommet i job.

Afdelingsleder Anne E. Nielsen har været initiativtager til Slagelses afsnit, og hun glæder sig over at have fået et online værktøj, der kan sætte skub i formidlingsindsatsen: "Da vi fik præsenteret løsningen på et møde hos os, var vi ikke så meget i tvivl. Det rammer plet i forhold vores behov og kommer til at give os det overblik over vores fleksjobkandidater, som vi mangler i dag. Jeg er sikker på, at det kommer til at spare os en masse tid og lette matcharbejdet enormt på tværs af jobcentret", forklarer Anne E. Nielsen. 

Samlet set synliggører og markedsfører FleksMatch.dk nu kompetencer og jobønsker hos 579 modtagere af ledighedsydelse og er en integreret del af fleksjobindsatsen i 12 jobcentre.