Iværksætteren fandt sin første medarbejder på nettet

Iværksætteren Pernille Bloch Madsen googlede på "fleksjob", og sitet fleksmatch.dk poppede op. Hun surfede rundt blandt de ledige fleksjobbere og faldt for Mette Larsen. Pernille Bloch Madsen havde et møde med en af kommunens fleksjobambassadører for at høre mere om fleksjobordningen.

"Det overbeviste mig om, at det var en god ordning, da fleksjobambassadøren Anne Lund Bækkegård fortalte, at man kan ansætte en i fleksjob helt ned til få timer om ugen. Som nystartet iværksætter tør jeg ikke satse hele butikken," fortæller Pernille Bloch Madsen.

Fleksjobberen Mette Larsen blev inviteret til jobsamtale, og der var med det samme god kemi mellem Mette og Pernille. Og det kom der et job ud af.

"Fleksjobordningen er perfekt for en som mig, der har brug for flere forskellige kompetencer. Jeg behøver ikke at satse hele butikken, når jeg udvider og ansætter. Og jeg har allerede kig på en på fleksmatch.dk, som jeg vil ansætte, når jeg får råd," siger stifteren af EgedalForum.dk Pernille Bloch Madsen.

Læs hele historien