Fleksmatch.dk er i luften

Jobcenter Egedal er gået sammen med jobcentrene i Ballerup, Furesø og Allerød - og Hørsholm og Helsingør er på vej - om fleksmatch.dk, der er en online-platform til at præsentere og promovere ledige fleksjobkandidater og fleksjobordningen. Formålet med fleksmatch.dk er at styrke jobformidlingsindsatsen over for fleksjobvisisterede.

En fleksjobber er en borger, som har fået nedsat arbejdsevne efter fx sygdom eller ulykke. Der er derfor fleksjobbere med alle tænkelige kompetencer. Ved at gå sammen med andre jobcentre udvides feltet af kandidater og begrænses ikke af kommunegrænser. Derved øges muligheden for at finde det helt rigtige fleksmatch mellem virksomheder og de ledige fleksjobkandidater.

Fleks-egedal.dk er nu blevet integreret i fleksmatch.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte en af jobcentrenes kontaktpersoner. Vi står også gerne til rådighed med at matche jer med den rigtige fleksjobkandidat.