


Tanja Brinch Rødgaard
Køkkenmedhjælper – delikatesse, cafè, restaurant, daginstitution, kantine, plejehjem.
Butiksmedhjælper.
Kontormedhjælper/ picolline.
10 timer/ugen
Jeg er stabil og lærenem. Jeg er meget pligtopfyldende og arbejdsom. Som person er jeg smilende, positiv, servicemindet og en god kollega.
Køkkenmedhjælper: Klargøring og tilberedning af forskellige retter, herunder smørrebrød, salater, sandwich, bagværk, lune retter. Opvask og rengøring. Derudover har jeg i min tid i daginstitution haft børn med i køkkenet.
Butiksmedhjælper: Vareopfyldning, kassebetjening, varebestilling, udførelse af arbejdsplan.
Pædagog: Administrativt og pædagogisk arbejde – herunder tilberedning af frokost til vuggestuebørn. Pædagogiske kompetencer: Anerkendende, empatisk, rummelig, positiv, opmuntrende.
Køkkenmedhjælper
|
februar 2017 – september 2017
|
Medius Holsted
Praktik. Tilberedning af frokostretter samt salatbar.
Cafemedarbejder
|
august 2015 – august 2016
|
Cafe noget særligt, Vejen.
Praktik.Tilberedning af frokostretter.
Køkkenmedhjælper
|
februar 2014 – juli 2015
|
Socialpsykiatrisk center ABS Brørup
Praktik. Tilberedning af varme retter samt forskellige salater.
Souschef, institution
|
januar 2005 – april 2010
|
Børnekompasset Kjærgaarden
Pædagogisk og administrativt arbejde.
Souschef
|
januar 1997 – april 2000
|
Fakta
Vareopsætning, kassebetjening, administrativt arbejde.
Serveringsmedarbejder
|
maj 1995 – oktober 1997
|
Skovpavillonen Holsted
Serveringsarbejde samt køkkenarbejde.
Nedsat arbejdstid.
Ikke lang transporttid. Kører ikke med tog.
En fast opgavefordeler.
En opgave ad gangen.
Faste pauser.
Meget begrænset kundekontakt og kun ved overskud.
Overskuelig og kendt arbejdsramme.
Ingen ansvarsområder.