Marianne Anthonsen
Arbejde i køkken
Arbejde i produktion
20 timer/ugen
Jeg er udadvendt og aktiv
Er ærlig, fleksibel og pligtopfyldende
2008-2016 Produktionsmedarbejder på Grønvang A/S i Vejen – produktion og pakning af smør, margarine og madolier.
Sortering og kvalitetsbedømmelse. Håndtering of fejlproduktion. Klargøring af transport.
1986-2016 Fabriksarbejder – diverse arbejdsgivere
1997-2008 Servicemedarbejder på Brodal – renholdelse af værelser, festlokaler m.m. Assistere i køkkenet og forberede mad.
Borddækning til fester og møder.
1996-1999 Kantine og køkkenassistent på Vejen Ungdomsskole – klargøring til møder, opstilling af buffet mm. Oprydning og opvask.
1994-1999 Produtionsmedarbejder på Brørup Vaffelbageri – ansvarlig for produktion til erhvervskunder.
Produktion og pakning af vafler. Sortering og kvalitetsbedømmelse. Håndtering af fejlproduktion. Klargøring til transport
(Hjem-Is)
Smerter i knæ og i min højre arm.