Kim Rasmussen
Køkkenmedarbejder – gerne tilberedning af middagsretter.
Køkkenmedarbejder eksempelvis – skolekøkken, cafémedarbejder, kantinemedhjælper.
Rengøringsassistent.
11 - 12 timer/ugen
Selvstændig og stærk kvinde søger nye udfordringer. Jeg er en glad og frisk kvinde, som i en tidlig alder har stiftet bekendtskab med at være i et køkken. Jeg finder glæde i at lave mad og ser det som hygge og afslapning, når jeg er i gang. Jeg er en god kollega, der er mødestabil og som passer sine ting. Jeg har let til et smil i en travl hverdag. Jeg har igennem livet mødt mange udfordringer, som har rustet mig til at klare svære udfordringer. Jeg ser altid i løsninger og har en tro på, at min livserfaring også bidrager til at hjælpe mig igennem de udfordringer, som kan komme i et job.
KØKKENMEDHJÆLPER – KOLD COLLEGE
2009 – 2009 (Erhvervsuddannelser) Grundforløb
Kurser
LUNT OG VARMT KØKKEN
Afsluttet 2018 – Kursuslængde: 5 dage
Tilberedning af lunt & varmt mad
Kan medbring kursusbevis
Kvalifikationer
Kassebetjening
Madlavning, forberedelse af råvarer m.v.
Hygiejnecertifikat, fødevarer
Opvask, rengøring
Køkkenarbejde, bagning, håndtering af fødevarer
Vareopfyldning
Kørekort
JEG HAR FLG. KØREKORT: Lille knallert (LK)
KØKKENMEDHJÆLPER – NYBORG KOMMUNE, JOBCENTER
Maj 2022 – Maj 2023
Arbejdsopgaver: Medhjælper i kantine via virksomhedspraktik
INDUSTRIOPERATØR, IKKE UDDANNET – ORSKOV FOODS, ØRBÆK
September 2021 – September 2021
Arbejdsopgaver: Være med i produktionen via virksomhedspraktik
KØKKENMEDHJÆLPER – MUNCK
Juni 2019 – September 2019
Arbejdsopgaver:
Jeg var med til at lave mad til ca. 60 medarbejdere som var en buffet.
anbefaling medfølger.
BUTIKSASSISTENT (SALGSASSISTENT) – NETTO I ØRBÆK
Oktober 2016 – December 2017
Arbejdsopgaver:
Vareopfyldning
Trimning af butik
Kassearbejde
Jeg var ansvarlig for min egen afdeling, hvor jeg skulle sørge for at den så fin ud med udstillinger, datoordning og flot spejl.
KØKKENMEDHJÆLPER (KØKKENMEDARBEJDER) – NYBORGVÆRKSTEDET
April 2015 – Juni 2015
Arbejdsopgaver:
Planlægning af menu
Tilberedelse af mad
Ledelses ansvar
Jeg var ansvarlig for, at den varme mad blev klar til medarbejderne. Jeg har styret processen omkring tilberedelsen, hvilket betød, at jeg havde ledelsesansvar omkring fordeling af opgaver overfor de andre medarbejdere i køkkenet.
KØKKENMEDHJÆLPER – DSB KURSUSCENTER
Januar 2015 – Februar 2015
Arbejdsopgaver:
Snitte grønt
Forberede til varm mad
Bage boller og kage
Egenkontrol
Opvask
KØKKENMEDHJÆLPER – DALOON
Maj 2014 – August 2014
Arbejdsopgaver:
Snitte til salatbar
Tilberede varm mad
Egen kontrol
Rengøring
Opvask
Erhvervspraktik hos Daloon med henblik på at komme i arbejde og vedligeholde kompetence
Nedsat timetal.
Lettere praktiske og overskuelige opgaver, der er klart tilrettelagte og demonstreret.
Ikke store krav om koncentration og hukommelse eller krav til megen koordinering.
Støttende, anerkendende og positivt arbejdsmiljø.
Fast kontaktperson.