Virksomhed:

Schmidts RengøringHjemmeside:

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Rengøringsassistent – 8-25 timer – Schmidts Rengøring

Stillingsbeskrivelse:

Stillingen er en tidsbegrænset stilling med mulighed for fastansættelse.

KRAV: Sprog: Dansk Øvet Kørekort: B er en fordel men ikke et krav.

Arbejdstiden aftales med arbejdsgiver men kan ligge i tidsrummet mandag til fredag mellem kl. 05.00-21.00 Weekendarbejde kan forekomme.

Kørsel: Mulighed for fællestransport Arbejdsglæde, akkuratesse, ansvar.

Vi søger kvalitetsbevidste, servicemindede og selvstændige kollegaer, der kan indgå i vores velfungerende team. Har du flair for at gøre rent, er struktureret og fleksibel, så er vi måske dit helt rigtige match. Vil du være en del af et lille privatejet rengøringsfirma i vækst, og brænder du for at af levere suveræn rengøring eller har du altid drømt om at arbejde i rengøringsbranchen, så har du muligheden for netop dét, da vi søger kvalitetsbevidste rengøringsassistenter. Vi har en uformel omgangstone med plads til humor, og vi lægger vægt på arbejdsglæde og god trivsel. Hvis du kan nikke ja til følgende, da tøv ikke med at kontakte os: Du kan: • overholde vore kvalitetsstandarder (når du kender dem). • have overblik over dine arbejdsopgaver. • videregive relevant information og observationer til kollegaer/ledelse. • arbejde og være loyal overfor trufne beslutninger. • køre bil. • kan tale, læse og forstå dansk. • fremvise en straffeattest.

Vi er ca 40 fleksible og passionerede kollegaer, der brænder for at gøre vores arbejde godt og have det sjovt samtidig. Der er en flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling og med gensidig respekt for hinanden får vi løst alle rengøringsopgaver på bedst mulige måde. Vores servicekultur er i top – os kan kunderne regne med! Vi har specialiseret os i rengøring hos erhvervskunder; lige fra Campingplads, indkøbscenter, byggemarkeder, restauranter, biograf til forlystelsespark, som hver især er placeret over et stort landområde, på Als og omegn.

Ved videreformidling af CV kontaktes primær jobrådgiver eller Sønderborg Jobcenter 88724027 spørg efter fleksjobteamet.

Timer:
25 timer/ugen