Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Kontaktperson i jobcenteret: Medhjælper i dagpleje / Dagplejen på toppen / 15 timer HASTER!!!

Telefon:

E-mail:

Medhjælper i dagpleje / Dagplejen på toppen / 15 timer HASTER!!!

Stillingsbeskrivelse:

Har du lyst til en sjov og spændende dag sammen med 10 dagplejebørn...?

Jeg driver en stor dagpleje i Nørresundby med 10 glade børn. Jeg søger en medarbejder, som med stort engagement vil gå ind i vores dagligdag i dagplejen.

Vores hverdag starter med aktiviteter omkring kl. 9, hvor vi måske tager på tur ud af huset. Her har vi naturligvis vogne med motor. Vi kan også lave forskellige aktiviteter i haven eller indenfor. Kl. 11 spiser vi frokost og bagefter gør vi børnene klar til middagslur. Mens børnene sover, sørger vi for, at der bliver gjort rent, spiser frokost og lader op, så vi er klar, når børnene vågner efter 2-3 timers søvn.

Vi har en dejlig have og legeplads til rådighed samt en stor flisebelagt gårdsplads, hvor der er plads til at drøne rundt på scootere og andre små køretøjer. Vi prioriterer at være meget udenfor i naturen- enten på gåture eller i haven, så du skal trives med at være ude en stor del af hverdagen.

Indenfor har vi et stort værelse, som er indrettet på børnenes præmisser. Vi har også 2 hunde, som indgår som en naturlig del af vores hverdag, og som børnene lærer at omgås i dagligdagen.
Der laves en fast ferieplan, som aftales for ét år ad gangen.

Jeg søger en medarbejder, som elsker at arbejde med børn i alderen 0-3 år. Du skal være en stabil medarbejder med masser af gå på mod og som selv formår at tage initiativ til at få en sjov og spændende hverdag med børnene. Du har masser af gode ideer til, hvordan børnene kan stimuleres på hvert deres udviklingstrin.
Der er ingen krav om uddannelse

Timer:
15 timer/ugen