Virksomhed:

SYD ELEKTRO ApSHjemmeside:

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Industritekniker – 8-15 timer – SYD ELEKTRO ApS

Stillingsbeskrivelse:

Fræsning og drejning af maskin/reservedele uden tegning
Ad hoc opgaver som vil forekomme på elektromekaninske værksted

Kørekort: B er en fordel men ikke et krav

Sprog: Dansk: øvet/flydende

Uddannelse: maskinarbejder eller lignende

Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring på værkstedet.
Vores daglige arbejde foregår hovedsageligt i vores elektromekaniske værksted, hvor vi fejlfinder og reparerer defekte servo-motorer, servo-gear og andet elektromekanisk udstyr, som vi henter hos vores kunder.

Som tekniker hos os sikrer vi naturligvis, at alle de nødvendige og påkrævede sikkerheds-/ og kvalitetsprocesser for at kunne udføre opgaven er til stede. I vores maskinværksted tilpasses og fremstilles enkle reservedele, så du kommer også til at dreje, fræse og bore. Du bliver en del af et team på 12 medarbejdere, og du kan forvente dig kompetente og engagerede kolleger, der ser frem til at samarbejde med dig.
Vi forventer, at du er top motiveret, og at du trives i et til tider hektisk miljø med direkte kundekontakt. Du er servicemindet og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til tiden, også selv om dette en gang imellem nødvendiggør at blive lidt længere på arbejdet for at afslutte opgaven. Du er mødestabil og overholder aftaler. Vores daglige arbejdstid er kl. 7-15:30 (fredag til kl. 12:30).

Ønsker du at søge stillingen, kan du kontakte Sønderborg Jobcenter på telefon nr. 88 72 40 27 i tidsrummet 10-15, spørg efter fleksjob vagten.

Ellers kan du kontakte din private fleksjobrådgiver via mail eller telefon.

Timer:
15 timer/ugen