Virksomhed:

Tange Gruppen

John F. Kennedys Plads 3, 1. sal
9000 Aalborg

Hjemmeside:
https://addvalue.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F50722%26locale%3Dda_DK

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Erhvervsrengøring seks timer om ugen

Stillingsbeskrivelse:

Vi søger en struktureret og grundig rengøringsassistent til rengøring af større erhvervslokaler seks timer om ugen i fleksjob. Som rengøringsassistent er det din opgave at sikre, at vores lokaler fremstår pæne og ryddelige over for kursister, erhvervskunder og virksomhedens egne medarbejdere.

Om jobbet
Som rengøringsassistent skal du udføre rengøring og lettere oprydning af vores lokaler i centrum af Aalborg. Der er tale om større erhvervslokaler på i alt 400 kvadratmeter, der blandt andet tæller undervisningslokaler, grupperum, fælleskontor, trappeopgang, køkken og toiletter. Lokalerne bruges typisk af fem-syv medarbejdere om dagen samt skiftende hold af kursister – til tider op til 40 kursister dagligt.

Vi forventer, at du kan fordele de seks timer om ugen på minimum to faste ugedage uden for normal kontortid. Her skal du gå frem efter en rengøringsplan, vi tilrettelægger i fællesskab med dig. Vi forestiller os, at du med din erfaring og viden vil have idéer til, hvordan vi skruer planen sammen så smart som muligt.

Din profil
Det er vigtigt, at du er mødestabil og kan arbejde struktureret efter rengøringsplanen. Det er også vigtigt, at du har øje for detaljerne, så lokalerne fremstår professionelle over for vores besøgende, herunder kunder fra erhvervslivet.

Vores nye rengøringsassistent skal:
• Have erfaring med og forstand på rengøring
• Være i tilstrækkelig god form til at varetage trappevask og vinduespudsning
• Være ansvarsbevidst og mødestabil
• Være berettiget til fleksjob
• Tale og forstå dansk

Vi forestiller os, at du er den type person, der naturligt spotter, hvor der trænger til oprydning, og hvornår planter mangler vand. Du vil blive en del af en hyggelig virksomhed med et stærkt team af medarbejdere, hvor vi er fælles om at skabe den gode stemning i hverdagen.

Det praktiske
Vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os hurtigst muligt, hvis du er interesseret i stillingen. Du ansøger gennem vores online rekrutteringssystem og vil blive bedt om et CV og en skriftlig ansøgning. Link: https://addvalue.dk/ledige-stillinger/?hr=show-job%2F50722%26locale%3Dda_DK

Løn efter overenskomst.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jeanne Andersen på +45 27 50 59 55 eller ja@potentialinaction.dk.

Timer:
6 timer/ugen