Virksomhed:Hjemmeside:

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Kontaktperson i jobcenteret: Steen Skau

Telefon:
73766303

E-mail:
sskau@aabenraa.dk

Digitatal Marketing

Stillingsbeskrivelse:

Er du marketingtypen, der ved, hvordan man trænger igennem på platforme som LinkedIn og Google, hvordan man tilrettelægger nyhedsbreve, og har du overblikket, når der skal koordineres interne seminarer eller messer. Så læser du lige videre her!

Hvem er vi (hurtig indflyvning)?
NORD Gear Danmark A/S er det danske datterselskab til NORD Drivesystems, der er en verdensomspændende markedsleder indenfor gearløsninger og -styringer til alt fra lagersystemer og industriel automatik og til håndtering af din bagage i lufthavnen.

På verdensplan er vi godt 4.500 ansatte fordelt i 36 lande. I Danmark er vi 17 til at servicere det danske marked. Men vi har vokseværk, og opruster på en række områder – herunder marketing.

En typisk dag på kontoret
De opgaver, vi laver i dag, er alle relaterede til både traditionel og digital marketing. De kan derfor være ret forskellige, og spænde fra messeplanlægning og -koordinering, til koordinering af indhold til vores nyhedsbreve og til vores profiler på sociale medier. Det sidste kommer du til at styre sammen med en ekstern partner.

Kan du lidt med video og redigering, ville det være superfedt. Men uanset, så hjælper vi hinanden med at skaffe indholdet og trækker både på vores tyske hovedkvarter i Hamburg og på eksterne leverandører og oversættere. Du skal blot koordinere og planlægge indholdet og sikre, at det kommer over rampen til rette tid.

Hvad skal der til?
Vi tænker, at du sikkert er uddannet markedsføringsøkonom eller måske har en professionsbachelor i markedsføring. CMS og CRM må ikke være totalt fremmede begreber for dig, og da vi primært arbejder i Microsoft Office, skal du også være hjemmevant her.

Selvom NORD Drivesystems er tysk og forretningssproget er engelsk, så arbejder vi på dansk i Danmark. Du skal derfor mestre dansk, og være nogenlunde god til engelsk og/eller tysk.

Det vigtigste er, at du glad og positiv af natur og ikke er bange for at tage fat i dine kolleger – heller ikke dem i udlandet – for at få informationer. Og hvis du så tilmed holder af ingeniører og teknik, så bliver NORD Gear som dit andet hjem.

Send gerne cv og ansøgning til u.t.

Timer:
25 timer/ugen