Virksomhed:

A2B Sprog A/S

Hasselager Centervej 35
8260 Viby J

Hjemmeside:

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Kontaktperson i jobcenteret: Marianne Christensen

Telefon:
88 72 51 27

E-mail:
mbcr@sonderborg.dk

Teamleder – sundhed

Stillingsbeskrivelse:

På A2Bs sprogcentre underviser vi flygtninge og udenlandske arbejdstagere i dansk med et beskæftigelsesrettet fokus. I forbindelse med genåbning af samfundet er det påkrævet, at vores kandidater skal lade sig teste for COVID-19, inden de deltager i undervisningen. Til vores A2B Sprogcenter i Sønderborg søger vi derfor supervisorer til at vejlede og støtte vores kandidater i at teste sig selv.

DINE ARBEJDSOPGAVER
Som supervisor er din vigtigste opgave at vejlede og instruere kandidaterne i at udføre selvtest, så vi sikrer, at testen udføres korrekt. I varieret omfang – og med forbehold for, at der kan ske ændringer i kraft af retningslinjerne – vil dine opgaver bestå af at:

Støtte og vejlede kandidaterne i at udføre selvtest
Kontrollere COVID-19 testresultater
Indberette testresultater til myndighederne
Udføre tests i tilfælde, hvor kandidaterne ikke selv er i stand til det
Håndtere brugte værnemidler

VI LEDER EFTER DIG…
Din baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du er serviceminded samt formår at kommunikere tydeligt og give præcise instrukser. Du bliver godt klædt på til stillingen som supervisor gennem en målrettet uddannelse, hvor du får grundig oplæring i sikkerhed og brug af værnemidler. Uddannelsen varer en halv dag.

ARBEJDSTID
Timeantallet er varierende, men cirka 8 timer ugentligt. Arbejdsdagen vil formentligt starte i tidsrummet:

Mandag-fredag: Kl. 07.30-8.30 og 2-4 dage ugentligt kl. 16.30-17.30.

Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til arbejdstider. På sigt kan der være mulighed for flere timer på andre A2B Centre i området.

Sprog:
dansk er et must, men arabisk/kurdisk og tysk/engelsk skader ikke.

 

Virksomheden er beliggende i 6400.

Ansøgningsfrist er den 20.05.2021.

Finder du jobbet interessant og spændende, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det er en forudsætning for at kunne komme i betragtning til jobbet, at man er tilkendt fleksjob. Andre ansøgere som ikke er målgruppen, vil derfor ikke kunne forvente svar på deres henvendelser.

Kontakt og ansøgning til Jobcenter medarbejder (ser ude i venstre side).

Svar på ansøgninger gives umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb, har du ikke hørt noget er stillingen besat til anden side.

Timer:
8 timer/ugen