Virksomhed:

Handicapkonsulenterne ApSHjemmeside:

Kontakt:

For yderligere information og ansøgning kontakt venligst:

Kontaktperson i jobcenteret: Henrik Petersen

Telefon:
21184463

E-mail:
hrpe@sonderborg.dk

Handicaphjælper – 5 Timer – Handicapkonsulenterne ApS

Stillingsbeskrivelse:

Handicapkonsulenterne søger hurtigst muligt en favnende, mandlig handicaphjælper, der har lyst til at arbejde som handicaphjælper 5 timer om ugen i privat hjem. Derfor tænkte vi, at jobcentret måske ligger inde med en fleksjobber med pædagogisk erfaring. Vi søger følgende:

Om stillingen

Handicapkonsulenterne søger en aflaster til en sød teenagedreng på 14 år. Vi søger en hjælper, der vil arbejde 5 timer om ugen. Timerne fordeles i samarbejde med drengens søde og fleksible familie, men vil fortrinsvist ligge i dagstimerne i hverdage og weekender. Det kan både være formiddag og eftermiddag det aftales med familien. Formiddagsvagterne vil primært hedde fra 7:30- 12/13. Eftermiddagsvagterne planlægges efter familiens behov.
Jobbet er ideelt til dig, der er studerende inden for det pædagogiske eller sundhedsfaglige felt, eller til dig der er fleksjobber og søger et givende job.

I arbejdet skal du være sammen med drengen, der gerne vil have dig som ven og lave ting sammen med dig inde som ude, tage på ture sammen, spille spil, hygge og skabe tryghed. Drengen har autisme og har derfor brug for en kærlig, initiativrig og sjov ven, som også kan sætte grænser og være bestemt. Drengen bor hjemme ved en sød familie.

Jobbet foregår i drengens hjem i Sønderborg.

Kørekort
– Mødestabil/punktlig
– Agere roligt i pressede situationer

– Imødekommende
– Altfavnende
– Lyttende, men i stand til at bryde cirkel, når drengen kører op
– Erfaring fra arbejde med autister en fordel men ikke et krav
– Ansvarsfuld
– Lysten til at gøre en forskel
– Ikke ryger – grundet allergi i familien
– Erfaring fra arbejde med autister er en fordel

Sprog: Dansk flydende

Timer:
5 timer/ugen